Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@08:54:43 GMT

معلمان انگلیسی آموزش فیگور به زنان ایرانی هم آمدند!

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۶۷۴۰۶

معلمان انگلیسی آموزش فیگور به زنان ایرانی هم آمدند!

یارگیری بی‌سر و صدای شرکت‌های مد و لباس غربی از دست‌اندرکاران صنعت پوشاک کشور. ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۲ رسانه ها نظرات

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، در‌حالی‌که نهادهای مسئول در حوزه مد و لباس سرگرم کارهایی با اثرگذاری و فراگیری کم هستند و خود را با طرح‌هایی برای مخاطبان خاص و اندک، گران و غیرکاربردی مشغول کرده‌اند، ‌سازمان‌های بین‌المللی مد و لباس در حال یارگیری از بین فعالان، متخصصان و دانش‌آموختگان صنعت پوشاک و مد در کشورمان هستند و بعد از صادرات مد به کشورمان آموزش استانداردهای خود به فعالان صنعت پوشاک ما را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مؤسسات HSFF ایتالیا و سیتی ویلگز انگستان از جمله مؤسسات آموزشی هستند که به شرکت‌کنندگان در دوره‌های آموزشی مد و لباس کشورمان گواهینامه بین‌المللی ارائه می‌کنند. 

سمینار «آشنایی با طراحی فیگور در فشن» مطلع ساماندهی این آموزش‌ها است که از سوی مجتمع آموزشی که با مجوز وزارت علوم فعالیت می‌کند، برگزار می‌شود و بنابر ادعای دست‌اندرکاران آن، این سمینار برای برگزاری از وزارت ارشاد و بنیاد ملی مد و لباس مجوز دارد. گفتنی است پوستر سمینار مزبور کمترین نشانه‌ای از مؤلفه‌های فرهنگی ایرانی و اسلامی ندارد و بیشتر شبیه پوسترهای غربی ترویج مد است. 

حضور در سمینار «آشنایی با طراحی فیگور در فشن» که هفته جاری و همزمان با ایام دهه فجر برگزار می‌شود، رایگان است و شرکت‌کنندگان می‌توانند از کارگاه‌های حاشیه‌ای آموزش تخصصی فیگور بهره ببرند. شرکت‌کنندگان در این سمینار که کاربرد آن در فشن‌شوهای زیرزمینی است نیز می‌توانند از امتیازاتی مانند تخفیف در ثبت‌نام دوره‌های آموزش طراحی لباس، طراحی فیگور، مد و استایل که به صورت دوره‌ای و به تناوب در این مجتمع برگزار می‌شوند، استفاده کنند و در نهایت تأییدیه شرکت‌های بین‌المللی فعال در این زمینه را از ایتالیا و انگلستان دریافت کنند. 

شرکت‌های HSFF  ایتالیا و سیتی ویلگز انگلستان از جمله مؤسساتی هستند که با این مجتمع آموزشی در جهت تربیت و بازآموزی متخصصان صنعت پوشاک همکاری می‌کنند و گواهینامه‌های بین‌المللی دو‌زبانه برای شرکت‌کنندگان در این دوره‌ها صادر می‌کنند. مربیان این دوره‌ها اغلب دوره‌های بین‌المللی طراحی مد و لباس را در خارج از کشور دیده‌اند و این مسئله در کنار رایگان بودن سمینار و امکان برخورداری از تخفیف برای شرکت در دوره‌های تکمیلی از جمله امتیازات آشنایی با فیگور فشن به شمار می‌رود. فارغ از اینکه مؤسسات آموزشی چرا دست به کار تأمین نیازهای نرم‌افزاری فعالیت‌های فرهنگی زیرزمینی و غیرمجاز زنده‌اند، ‌چنین فعالیت‌هایی که علی‌الاصول تحت نظارت وزارت ارشاد صورت می‌گیرند، بنابر ادعای برخی مسئولان در جهت ارتقای سطح کیفی صنعت پوشاک ملی توجیه می‌شوند،  غافل از اینکه بستر مناسبی برای نفوذ فرهنگی فراهم می‌آورند. این نکته نباید نادیده گرفته شود که نهادهای بین‌المللی که حاضر می‌شوند گواهی پایان دوره با مهر خود را به شرکت‌کنندگان این دوره‌ها بدهند، دست‌کم بخشی از استانداردهای خود را به شرکت‌کنندگان آموزش داده‌اند. 

  

تقدیم بی‌سر و صدای صنعت پوشاک به خارجی‌ها 

 

با این مثال‌ها می‌توان ادعا کرد صنعت مد و لباس غرب نه‌تنها کشورمان را به‌عنوان یک بازار تضمین شده و بدون دردسر و رقیب برای تولیدات خود در نظر گرفته، بلکه در حال یارگیری از میان علاقه‌مندان یا متخصصان و آموزش‌دیدگان دانشگاهی در داخل مرزهای کشور هم هستند. 

بعید است گزارشی مستندتر از مشاهدات اجتماعی‌مان بتوانیم از وضعیت مد و لباس کشور ارائه کنیم. آن هم در شرایطی که نه‌تنها انتظار مدیریت اوضاع، بلکه اثرگذاری بر آن هم در این شرایط بزرگ و دست‌نیافتنی به نظر می‌آید. 

با این وجود اقداماتی که در سال‌های اخیر در این رابطه انجام شده در دو سطح با کاستی‌هایی مواجه هستند؛ یک سطح،  نگاه حاکم بر حوزه تصمیم‌گیری منتهی به اجرا و دیگری در حوزه اجراست. 

از سوی دیگر نزدیک به یک دهه از ورود جدی دولت‌ها به موضوع ساماندهی پوشش جامعه می‌گذرد، اما مشاهدات نشان می‌دهد که هنوز در رقابت با الگوها و نمونه‌های خارجی دست پایین‌تر را دارند و در شاخصه‌های تنوع، عرضه، بازاریابی و اقناع افکار عمومی برای استفاده از الگوی پوشش بومی و اسلامی دارای کاستی‌هایی هستند. 

در عین حال مدل‌های هنری و انتزاعی به جای نمونه‌های کاربردی و ‌تعریف نادرست از مد باعث شده برنامه‌ریزی‌ها در این حوزه شکست بخورد که این امر در نوع خود به دلیل غریبگی مدیران صنعت پوشاک است. 

سالانه حدود هزار و 300 طراح لباس و پارچه فقط در مقطع کارشناسی وارد دانشگاه‌های کشور می‌شوند و هر چهار‌سال چنانچه از این تعداد هزار نفر هم فارغ‌التحصیل شوند، بازار طراحی و تولید لباس و مد نباید به شکل کنونی باشد،  مگر اینکه آموزش‌ها با نیازهای اجتماع ما تفاوت داشته باشند یا آموزش‌دیدگان وارد بازار مرسوم مد و لباس نشوند.  علاوه بر این ذهنیت طراحان لباس در کشور ما با الگوهای مد غربی پر شده است، بنابراین طرح‌هایی ارائه می‌کنند که مدام در رقابت خیالی با نمونه‌های غربی هستند و از پوشش ایرانی فقط به نشانه‌هایی از بته جقه، یا نمد یا پارچه‌های سنتی و تلفیق آن با الگوهای متداول بسنده می‌کنند و جالب اینکه همین طرح‌ها از سوی مدیران به عنوان طرح ایرانی مورد‌توجه و حمایت قرار می‌گیرند. 

   

اتاق خالی فکر 

 

به بیان دیگر در غیاب اتاق فکری که الگوی پوشش ایرانی و اسلامی را طرح‌ریزی کند، طرح‌های مرسوم توسط هنرمندان یا سایر طراحان ارزش‌افزوده‌ای با نشانه‌هایی از پوشش ایرانی بازتولید می‌شوند. 

در مقابل طراحان مد در خارج از کشور با در نظر گرفتن نوسانات گمرکی و نظارت‌ها بر بازار، راهکار مطمئن‌تری را برای اشاعه محصولات خود و به تبع آن فرهنگشان برگزیده‌اند. در این راستا آموزش نرم‌افزاری نیروی انسانی فعال در صنعت پوشاک ما مسیری مطمئن و کم‌ نمود به نظر می‌رسد. 

در حال حاضر بسیاری از طراحان مد و لباس،  دیده شدن روی فرش قرمز جشنواره‌های سینمایی و هنری را به فعالیت در زمینه تولید محصولات کاربردی ترجیح می‌دهند، به‌طوری‌که در این ایام که جشنواره‌های هنری فجر در حال برگزاری هستند به شوهال‌هایی برای عرضه توانمندی‌های طراحی فیگور، لباس و استایل سلبریتی‌ها بدل می‌شود. شاخصه‌های غیرایرانی برای طراحی لباس ایرانی از طرفی و چهره‌های غریبه با فرهنگ ایرانی و اسلامی از طرف دیگر معرفی الگوهای بومی در این زمینه را با شکست مواجه می‌کند. 

علاوه بر این طراحی لباس اجتماعی منحصر به زنان و تفکیک قائل نشدن برای نقش‌های مختلف افراد جامعه در خانواده، محل تحصیل، محل کار و تفریح در طراحی پوشش باعث شده صنعت مد و لباس و به تبع آن بازارش برای طراحان، تولیدکنندگان و مشتریان داخلی جاذبه‌ای نداشته باشد. با این حال سمینار طراحی فیگور فشن نشان می‌دهد، هرگز از زمان مشروطه تاکنون جاذبه‌های خود را برای کشورهای خارجی از دست نداده است. 

منبع: جوان

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R1359/P1359/S9/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۶۷۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر

به گزارش خبرگزاری مهر، «طراحی و ساخت زیست حسگر الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک» عنوان رساله دکتری جلیل پرچکانی چوزکی است که با راهنمایی حسین نادری‌منش به انجام رسانده است.

پرچکانی چوزکی با مدرک دکتری بیوفیزیک از دانشگاه تربیت مدرس درباره این طرح توضیح داد: سرطان یکی از موضوعات حساس و مورد توجه است که یافتن راهی برای پیشگیری و تشخیص زود هنگام آن، همیشه از اهمیت بالایی برخوردار است. تشخیص دیرهنگام این بیماری، می‌تواند باعث گسترده شدن آن و آلوده کردن بافت‌های دیگر از طریق پدیده متاستاز شود که این موضوع از طریق خون یا لنف صورت می‌گیرد. متأسفانه هنگامی که متاستاز رخ دهد، درمان بسیار مشکل شده و در اصطلاح به آن سرطان بدخیم گفته می‌شود.

وی افزود: طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت سرطان سینه به همراه سرطان ریه شایع‌ترین سرطان‌ها بین افراد هستند و سرطان سینه شایع‌ترین سرطان در زنان ایرانی نیز محسوب می‌شود.

این محقق و پژوهشگر در ادامه بیان کرد: نکته مهم این است که سرطان سینه هم در زنان و هم در مردان دیده می‌شود، اما شیوع آن در زنان بسیار بیشتر از مردان است. به طوری که از هر ۸ زن ۱ نفر در طول عمرش به سرطان سینه مبتلا می‌شود اما مردان تنها ۱ درصد کل موارد سرطان سینه را تشکیل می‌دهد.

وی تأکید کرد: متأسفانه هیچ نشانگر سرمی معتبر برای پیش‌آگاهی اولیه وجود ندارد که حساس و به‌اندازۀ کافی خاص باشد تا به‌طور معمول مورد استفاده قرار گیرد اما در این زمینه، میکروRNA به‌عنوان نشانگر پیش‌آگاهی اولیه در بیماری سرطان در جامعه علمی، مورد توجه قرار گرفته است.

پرچکانی چوزکی خاطرنشان کرد: در این تحقیق به دنبال طراحی و ساخت بیوسنسور الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک بودیم چرا که به کمک این سنسور می‌توان سرطان سینه را در مراحل ابتدایی و با سرعت بالا تشخیص داد.

کد خبر 6089491 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • دو محصول ایرانی به جمع فینالیست‌های جشنواره صنعت بازی منا پیوست
  • طرح «نور» است یا «زور»؛ روحانیون برای جنگ با که لباس نظامی پوشیده‌اند؟
  • اصالت لباس محلی عشایر ایل شاهسون
  • ۵۰۰ اثر به جشنواره مد و لباس اروند راه یافتند
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • روحانیون و طلاب قم، لباس نظامی پوشیده اند برای جنگ با که؟ با زنان و دختران این سرزمین؟!
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • لباس نظامی روحانیون در جنگ با که؟!