Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرانک کبیری روز دوشنبه در آیین انعقاد تفاهم‌نامه بین ستاد امر به معروف و نهی از منکر و آموزش فنی و حرفه‌ای استان افزود: رایزنی برای استفاده از ظرفیت خیاطان و طراحان لباس در استان برای تولید لباس ایرانی اسلامی متناسب با مد و روز جامعه در حال انجام است.

وی اظهار داشت: با ساماندهی خیاطان و طراحان می‌توان از تولید و عرضه لباس‌های نامتعارف جلوگیری و پوشش ایرانی اسلامی را در استان گسترش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کبیری با اشاره به اهمیت بحث ارائه آموزش فنی و حرفه‌ای در سطح جامعه و فرهنگسازی در خصوص استفاده از آموزش‌های این مراکز افزود: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در ۲ بخش دولتی و خصوصی با تنوع رشته بالا برگزار می‌شود.

وی افزود: با انعقاد این تفاهم‌نامه افزایش توانمندی علمی، مهارتی و شایستگی‌های شغلی در اقشار مختلف با بهره‌مندی از تمامی ظرفیت‌های اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر امکان‌پذیر شده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری گفت : این تفاهم‌نامه با هدف توانمندسازی و آموزش طلایه‌داران و اعضای گروه‌های جهادی با آموزش‌های مهارتی و شایستگی شغلی بر اساس استانداردها و شایستگی‌های آموزشی و شغلی منعقد شده است.

کبیری افزود: بررسی و ارائه راهکارهای مشترک برای ارتقای سطح شغلی و معیشتی جامعه هدف،از طریق مهارت‌آموزی از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است.

وی اظهار داشت:نظارت بر اجرای آموزش‌های مهارتی برای  توانمندسازی طلایه داران و اعضای گروه‌های جهادی، برنامه‌ریزی برای ارزشیابی و برگزاری آزمون مهارت آموختگان، بهره‌گیری از کارشناسان و یا متخصصان صاحب تجربه و  توسعه آموزش‌های مهارتی و کارآفرینی از طریق آموزش به طلایه‌داران و اعضای گروه‌های جهادی در این تفاهم‌نامه مد نظراست.

فرمانده سپاه قمربنی هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری و رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر چهارمحال و بختیاری نیز تقدیر از فعالیت‌های این اداره کل در حوزه امربه معروف و نهی از منکر و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب افزود: ارائه آموزش فنی و حرفه‌ای و مهارت‌آموزی به طلایه‌داران امر به معروف و نهی از منکر براساس سلیقه و نیاز خودشان یک ضرورت در راستای ایجاد اشتغال پایدار است.

سردار علی‌محمد اکبری افزود: با توجه به موضوع بحث پوشاک و حجاب و عفاف، باید توجه و برنامه‌ریزی مدون‌تری انجام شود تا لباس و پوشاک متعارف در جامعه بیشتر موجود باشد.

وی با انتقاد از اینکه لباسهای نامتعارف با قیمت مناسب در بازار به صورت فراوان وجود دارد، گفت: برای پیدا کردن یک لباس ایرانی اسلامی و متعارف، تنها چند فروشگاه خاص با قیمت بالا فعال هستند.

وی به ارائه آموزش در خصوص تهیه و تولید لباس ایرانی اسلامی متناسب با عرف جامعه تاکید کرد وگفت: تولید لباس متناسب با عرف نیاز واقعی امروز جامعه است.

وی به فعالیت چندین کارگاه تولیدی لباس و پوشاک با همکاری بسیج سازندگی در سطح استان اشاره کرد و گفت: ارائه آموزش فنی و حرفه‌ای به فعالان این عرصه و به روز شدن طراحی لباس های آنها باید در اولویت قرار گیرد.

به گزارش ایرنا،۱۸ مرکز دولتی فنی و حرفه‌ای در استان چهارمحال و بختیاری فعال است.

برچسب‌ها سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور چهارمحال وبختیاری پوشاک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور چهارمحال وبختیاری پوشاک سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور چهارمحال وبختیاری پوشاک اخبار کنکور امر به معروف و نهی از منکر لباس ایرانی اسلامی چهارمحال و بختیاری آموزش فنی و حرفه ای تفاهم نامه طلایه داران ارائه آموزش تولید لباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۰۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری

محمدامین دهقانی مسئول بسیج دانشجویی دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین مناطق محروم استان چهارمحال و بختیاری در اردوی جهادی جهادگران این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد:‌ این واکسیناسیون  توسط ۲۰ دانشجوی بسیجی دکترای دامپزشکی واحد شهرکرد به مدت چهار روز در مناطق محروم و صعب‌العبور اوره و بارز شهرستان لردگان از توابع این استان چهارمحال و بختیاری انجام شد.

وی واکسیناسیون، انگل‌تراپی، معاینه و درمان و آموزش عشایر را از مهم‌ترین اهداف این اردوی جهادی عنوان کرد و افزود: بیماری‌های انگلی، انتروتوکسمی وآگالاکسی ازجمله بیماری‌های رایج در منطقه اوره و بارز بودند که با تلاش جهادگران وضعیت دام‌های منطقه بهبود یافت.

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد گفت: گروه جهادی حضرت ولی‌عصر (عج) بسیج دانشجویی دامپزشکی این واحد دانشگاهی با همکاری بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، بسیج سازندگی استان، واحد شهرکرد، بسیج دانشجویی، اداره کل دامپزشکی استان و شبکه دامپزشکی لردگان و با همراهی محسن جعفریان دهکردی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد موفق به برگزاری این اردوی جهادی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارتباط صنعت و دانشگاه، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • استخدام ۴۵۶ نفر در دانشگاه فرهنگیان
  • عرضه بادام به سرمایه‌گذاران در نمایشگاه اکسپو
  • استخدام بیش از هزار و ۵۰۰ معلم در چهارمحال و بختیاری
  • رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • ۶۰ هزار هکتار از دیمزارهای چهارمحال و بختیاری زیر کشت رفت
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • ضرورت پاسداشت زبان فارسی در انتخاب نام واحد‌های صنفی