Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- شرکت باتاب اندیش دومین جشنواره بانوی سرزمین من را روز چهارشنبه 29 بهمن ۱۳۹۹ باحضور بیش از 900 بانوی موفق و کارآفرین از اقصی نقاط ایران در حوزه های مختلف در سالن همایش های دانشگاه شهید بهشتی اجرا کرد. در همین خصوص گفتگویی کوتاه با یکی از کارآفرینان برتر و موفق این جشنواره داشتیم که در ذیل می خوانید:

سمیه اینانلو مدیر عامل خانه مد و لباس دنیز و شرکت اطلس در حوزه طراحی مد و لباس با 8 سال سابقه کار، عمده فعالیت خود را در زمینه طراحی لباس برای کودکان و نوجوانان عنوان کرد و گفت: سعی ما بر این بوده که طراحی های لباس را بر اساس نوع فرهنگ و عرف جامعه پیاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطعا طرح و چاپ های روی لباس تاثیر قابل توجه ای روی شخصیت و نوع رفتار نوجوانان می گذارد و این امر از نکته های حائز اهمیت در طراحی، رنگ لباس و چاپ روی آن است.
اینانلو با تاکید بر این که طراحی روی لباس بر اساس عرف جامعه صورت می گیرد، گفت: نمی توان بر خلاف جهت مد در جامعه حرکت کرد و ایستادن در مقابل نوجوانان و دیکته کردن نوعی از رفتارها به این قشر از جامعه، کاری عبث است .طراحان ما باید با تاسی از مد روز نوعی از لباس را به جوانان و نوجوانان ارائه بدهند که هم با سلیقه آنان هماهنگ باشد و هم با نگرش جامعه به فرهنگ لباس اصیل ایرانی همخوانی داشته باشد.
مدیر خانه مد و لباس دنیز و شرکت اطلس در ادامه اظهار داشت: حدود 10 نفر در شرکت مشغول به کار هستند و سعی ما همواره بر این اساس بوده که در گروه کاری خود، هرکس به تفکیک مهارت مسئولیت داشته باشد. الگو ساز، خیاط، طراح، دستیار طراح و عکاس در مجموعه حضور دارند. تن پوش لباس را عکاسی می کنیم و به تولید کننده می دهیم. تولیدکننده راغب است که تن پوش لباس را ببیند تا ایراد کار قبل از تولید در بیاید. الگو بعد از ایراد گیری اصلاحیه می خورد و نوع تن خور لباس مشخص می شود.
اینانلو با تاکید بر طراحی روی لباس بر اساس نوع پارچه گفت: با توجه به رده سنی طرح و پارچه را انتخاب می کنیم. قطعا پارچه ای که برای سن نوجوانان مناسب است، برای سن 6 یا 7 سال در نظر نمی گیریم. سن و سایز دو آیتم مهم در طراحی لباس به شمار می رود.
مدیر خانه مد و لباس دنیز و شرکت اطلس بی توجهی به طراحی لباس برای قشر نوجوانان و کودکان را یک آسیب جدی در نوع رفتاری و شخصیت بچه ها عنوان کرد و گفت: ما با سازمان مرتبط با این صنف نامه نگاری کردیم تا کار عکاسی کودک که در زمینه مدلینگ فعالیت دارند، به صورت قانونی نظارت شود.
اینانلو با بیان اینکه اگر روانشناس در تمام ساعات عکاسی و مدلینگ کودک، در کنار او باشد، آسیب به بچه ها وارد نمی شود و جای نگرانی وجود ندارد.اما آنچه باعث تاسف است رقابت بعضی از مادران برای فالوئر گرفتن بیشتر روی فرزندان خود است که از طریق مدلینگ کردن بچه بدون حضور روانشناس کودک، این آسیب را به فرزند خود وارد می کنند.
امیدواریم با بررسی این نامه که برای سازمان مرتبط با این صنف فرستادیم، حضور روانشناس را در جلسات عکاسی مد و مدلینگ قانونی کند. باید کنار تبلیغات مد و لباس، روانشناس در سطوح مختلف سنی حضور داشته باشد . مدلینگ لباس همیشه وجود داشته و نمی توان مقابل آن ایستاد؛ پس بهتر است که با نظارت و ایجاد سازوکاری قانونی به آن معنا ببخشیم و از آسیب دیدن فرزندان که بدون نظارت و تنها برای درآمدزایی مدل می شوند جلوگیری کنیم.
اینانلو در ادامه عنوان کرد: بازار ما نیاز به طراحانی دارد که در زمینه انبوه کار کنند. زیرا این کار در این زمینه بسیار مسئولیت دارد و باید به طور اصولی و کارشناسی شده صورت بگیرد. طراح باید شناخت خوبی روی بازار ، جنس پارچه و نیاز آن زمان جامعه هدف داشته باشد.
وی در ادامه افزود: طراح باید با تحقیق و شناخت کامل و همچنین مشورت با هم گروه های خود در نوع طرح ، پارچه و رنگ بندی لباس این صنعت را پیش ببرد و مشتری مداری را در دستور کار خود قرار دهد. طراح می تواند به تولید کننده پارچه ایده ذهنی بدهد تا نوع پارچه مناسب با ایده طرح روی آن باشد.
مدیر خانه مد و لباس دنیز و شرکت طراحی لباس اطلس در زمینه دیجیتال مارکتینگ کار خود گفت: سایت مزون تا چند روز دیگر بازگشایی می شود و در سایت، بخش تبلیغات، فروش و آموزش داریم و محصولات شرکت را ارائه می دهیم.
مجوز ما از وزارت ارشاد و از کارگروه بنیاد ملی مد و لباس است و چون به صورت خانه مد و لباس هستیم، نمی توانیم به صورت ورکشاپ آموزش بدهیم. در نهایت به صورت خصوصی آموزش در بخش مزون داریم تا بتوانیم نیروی های خود را با استاندارهای خود آموزش دهیم.
اینانلو در انتهای گفت و گو چشم انداز صنعت مد و طراحی لباس در ایران را روشن توصیف کرد و گفت: یکی از اهداف ما این است که با آموزش صحیح کاراموزان این رشته در کارگاه های آزاد و 16 ساعت آموزش به همراه کلاس های خصوصی در طول مدت 3 الی4 ترم ، بتوانند با توانایی خود در زمینه طراحی قابل قبول روی لباس و همچنین مشتری مداری و وفادار سازی مشتری به کار مشغول شوند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: طراحی لباس روی لباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۰۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز ماما در سال ۱۴۰۳ چه روزیه + تاریخ، معرفی رشته مامایی و بازار کار

پنجم ماه مه روز جهانی ماما نامگذاری شده است.

به گزارش ایمنا، رشته مامایی رشته‌ای است از زیرمجموعه رشته‌های علوم پزشکی و وزارت بهداشت که با شرکت در کنکور سراسری علوم تجربی می‌توان انتخاب رشته کرد. رشته مامایی به دلیل نقش گستره‌ای که در جامعه دارد، در بعضی منابع به عنوان یک شغل مقدس و روح‌بخش یاد شده است.

روز جهانی ماما چه روزی است؟ تاریخ دقیق روز جهانی ماما در سال ۱۴۰۳ و تقویم شمسی برابر با یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ است. تاریخ دقیق روز جهانی ماما در تقویم میلادی مصادف با ۵ می ۲۰۲۴ است. تاریخ دقیق روز جهانی ماما در تقویم قمری مصادف با ٢٦ شوال ١٤٤٥ است. تاریخچه روز جهانی ماما

پنجم ماه می، از سوی سازمان بهداشت جهانی و کنفدراسیون بین‌المللی مامایی به نام روز جهانی ماما نام گذاری شده است. برای اولین بار در سال ۱۹۸۰ این روز به عنوان روز جهانی ماما توصیه و سپس از سال ۱۹۹۲ به صورت رسمی، به افکار عمومی جهان اعلام شد. هدف از بزرگداشت روز جهانی ماما افزایش آگاهی و تبادل اطلاعات در راستای سلامتی مادر و نوزاد است.

تاریخچه‌ی مامایی در ایران

در کشور ایران، رشته مامایی پس از تحصیلات دبیرستان دارای قدمتی ۸۰ ساله به شکل آموزش عالی است. مدرسه قابلگی، اولین آموزشگاه مامایی بود که در سال ۱۲۹۸ با ۱۰ نفر شاگرد، فعالیت خود را در بیمارستان بانوان شهر تهران شروع کرد. سپس نخستین آموزشگاه عالی مامایی در سال ۱۳۰۸ به عنوان یکی از شعب مدرسه طب با اعطای مدرک معادل لیسانس، فعالیتش را شروع کرد.

تأسیس دانشگاه تهران به سال ۱۳۱۳ برمی‌گردد. سپس دانشکده پزشکی در این دانشگاه راه اندازی شد و بیمارستان زنان در سال ۱۳۱۹ به دانشکده پزشکی پیوست. تا سال ۱۳۳۱، مجموعاً ۴۶۲ نفر از این آموزشگاه فارغ‌التحصیل شدند. برنامه آموزشی آموزشگاه از سال ۱۳۳۵ تا ۱۳۵۸ برای لیسانسیه های پرستاری به برنامه ۱.۵ ساله پرستاری و مامایی تغییر یافت.

سپس این دانشگاه از آغاز سال ۱۳۶۲ با نام «مدرسه عالی مامایی» در طول سه سال تعطیلی انقلاب فرهنگی مشغول به فعالیت شد و مجدداً کاردانان و کارشناسان مامایی را از ورودی دیپلم، تربیت کرد. دانشکده‌های پرستاری و مامایی در سال ۱۳۶۵ و پس از اینکه آموزش گروه‌های پزشکی از آموزش عالی به وزارت بهداشت انتقال پیدا کرد، تأسیس شد و در بهمن ۱۳۶۸ به تصویب رسید و اینک با پذیرش دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد مامایی به تربیت آنها می‌پردازد.

ماما (Midwife) کیست؟

ماما وظیفه مهمی در مشاوره و آموزش بهداشت، نه تنها برای زنان بلکه برای خانواده و جامعه دارد. علاوه بر این وظیفه‌ی اصلی ماما آموزش دوران بارداری و آماده کردن والدین برای پذیرش وظایف پدری و مادری است که می‌تواند به وظایف و مسئولیت‌های بیشتری همچون تنظیم خانواده و مراقبت‌های کودک و در بعضی از موارد موارد، به مشاوره در مورد بیماری‌های زنان نیز گسترش یابد.

رشته مامایی (Midwifery)

یکی از رشته‌های پر طرفدار در علوم تجربی رشته مامایی است. رشته مامایی به انگلیسی Midwifery است و به فرد ماما Midwife گفته می‌شود. ماما به فردی گفته می‌شود که تحصیلات مامایی را در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد سپری کرده است و به صورت رسمی پروانه مامایی دارد. فارغ‌التحصیلان این رشته در زمینه بیماری‌های زنان، نوزادان و مراقبت‌های مربوطه، بهداشت، تشخیص زودرس بیماری‌های دوران بارداری همچنین پی بردن به موارد غیر طبیعی در مادر، جنین، نوزاد و شیرخوار، تغذیه مادر و کودک و تنظیم خانواده، بیماری‌های داخلی و جراحی‌های مربوط به مامایی به فعالیت می‌پردازند. این رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی گرایش خاصی ندارد و به طور عمومی ارائه می‌گردد. طول دوره تحصیل در رشته مامایی در مقطع کارشناسی ۴ سال است. تحصیل در رشته مامایی همانند سایر رشته‌ها، نیازمند ثبت نام در کنکور سراسری و شرکت در آن، سپس کسب رتبه و تراز مناسب است. فارغ‌التحصیلان رشته مامایی می‌توانند در مراکز مختلفی به عنوان فرد کارشناس فعالیت نمایند که مراکز دولتی و مواردی که در ادامه ذکر شده است، شامل آنها خواهد بود.

بیمارستان‌ها درمانگاه‌ها زایشگاه‌ها مراکز بهداشت و درمان کد خبر 747747

دیگر خبرها

  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • ۵۰۰ اثر به جشنواره مد و لباس اروند راه یافتند
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • روز ماما در سال ۱۴۰۳ چه روزیه + تاریخ، معرفی رشته مامایی و بازار کار
  • خرید ساک دستی ۵۰ عددی آماده
  • ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید
  • سینما اسیر سندرم فتوشاپ
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار “جهش تولید با مشارکت مردم” با طراحی و تولید محصولات جدید